- Son görülme
- Konular
- 65
Yeni SrO PvP Server Tanıtım Konularınızı Ekleyin — Coşkulu Açılışlara Hazırlanın!
Merhaba SrO topluluğu!
SroTURK’te açtığınız tanıtım konuları artık çok daha görünür. Ana sayfadaki kart listeler; Beta/Grand takvimi, “X gündür açık” bilgisi, canlı online göstergesi ve renkli rozetlerle tek ekranda yer alır. Böylece oyuncular sizi daha hızlı bulur, açılışa giden süreç daha coşkulu ve kalabalık olur.
Öne Çıkan Avantajlar

Hızlı bağlantılar:
• Tanıtım konusu açmak için tıklayınız
• Canlı istatistikler için tıklayınız
https://www.sroturk.com
Tanıtım konusu açmak için tıklayınız
Anahtar Kelimeler
Silkroad PvP server, SRO private server tanıtım, SRO beta takvimi, SRO grand opening, Silkroad online oyuncu sayısı, PvP server listesi, Silkroad partner, yeni SRO server.
Hazırsanız, coşkulu açılışlara beraber girelim!
SroTURK.com — sroturk.com/istatistikler
Merhaba SrO topluluğu!
SroTURK’te açtığınız tanıtım konuları artık çok daha görünür. Ana sayfadaki kart listeler; Beta/Grand takvimi, “X gündür açık” bilgisi, canlı online göstergesi ve renkli rozetlerle tek ekranda yer alır. Böylece oyuncular sizi daha hızlı bulur, açılışa giden süreç daha coşkulu ve kalabalık olur.
Öne Çıkan Avantajlar
[] Takvim Odaklı Keşif: “Bugün/Yarın” ayrımıyla yaklaşan Beta ve Grand açılışlarınız öne çıkar.
[] Güven Veren Rozetler: Sunucu durumu ve erişilebilirlik tek bakışta anlaşılır; partner logosu olan projeler ayrı vurgulanır.
[] Canlı Online Bilgisi: Uygun olduğunda anlık online sayısı görünür; oyuncular kararını kolay verir.
[] Düzenli Listeler: Online, Popüler, Top 10, Kapananlar gibi bölümlerle hem yeni hem de aktif serverler görünür kalır.- SEO Etkisi: “Silkroad PvP server”, “SRO private server”, “SRO grand opening” gibi aramalarda tanıtımınız güçlü sayfalarla desteklenir.
[] SroTURK’te tanıtım konunuzu açın (sunucu adı, site linki, Beta/Grand tarihi, cap bilgisi).
[] Partner görselinizi ekleyin; rozet görünürlüğünüzü artırın.- Konu başlığınızı net ve aranan anahtar kelimelerle oluşturun (ör. “110 Cap | CH/Euro | TR/EN”).

Partner Logosu: Görünürlüğünüzü Katlayın
[] Rozet Rengi Avantajı:
[] LIVE/aktif sunucularda: mor “bekleniyor” yerine yeşil “Server Online” rozeti görünür.
[] BETA aşamasında: mor yerine sarı “Beta Açık Test” rozetiyle vurgulanırsınız.
[] Güven & İkna: Oyuncular partner rozeti gördüğünde resmi ve güncel bir proje algısı oluşur; tıklama ve katılım kararına olumlu etki eder.
[] Net Beklenti Yönetimi: “Check/Kapalı” durumları her zaman önceliklidir; partner rozeti kapalıyı yeşile çevirmez, ancak uygun durumlarda görünürlüğünüzü maksimuma taşır.
Nasıl Eklerim?
[] SroTURK’te[/URL
] tanıtım konunuzu açın (sunucu adı, site linki, Beta/Grand tarihi, cap bilgisi).
[] Sitenize partner görselini ekleyin ve yönergeyi izleyin:
🤝 Partner Logosu Ekle (rehber)- Kısa süre içinde (akışa bağlı olarak) rozetiniz otomatik güncellenir; ana sayfa listelerinde yeni görünüm devreye girer.
Hızlı bağlantılar:
• Tanıtım konusu açmak için tıklayınız
• Canlı istatistikler için tıklayınız
Önerilen Başlık & İçerik İpuçları
Server Arayan Oyuncular İçinhttps://www.sroturk.com
Neden SroTURK?
[] Geniş kitleye görünürlük
[] Açılış sürecinde düzenli trafik- Topluluk içinde güven ve süreklilik
Tanıtım konusu açmak için tıklayınız
Anahtar Kelimeler
Silkroad PvP server, SRO private server tanıtım, SRO beta takvimi, SRO grand opening, Silkroad online oyuncu sayısı, PvP server listesi, Silkroad partner, yeni SRO server.
Hazırsanız, coşkulu açılışlara beraber girelim!
SroTURK.com — sroturk.com/istatistikler
⟳ SW Betaya Hazırlanıyor
⟳ SW Büyük Açılışa Hazırlanıyor
⟳ SW Online
⟳ SW Closed